Genial kombineret "sadelbom"/overtræk/bæretaske

Sådan benyttes HITCH 3-i-1

HITCH 3-i-1

HITCH 3- IN 1 - Hvor vil du hænge din sadel? 

                 

 
Den smarte sadeltaske til sikker transport, beskyttelse og ophæng uanset hvor du befinder dig.

”HITCH 3 – i - 1 " er altid med din sadel, og du hænger den med de specialudviklede fleksible kroge, lige hvor du ønsker.

- Efterlader ingen aftryk! - Kræver ingen ekstra beslag! - Intet stikker ud!

 
”HITCH 3 -i - 1 " er en smart og fleksibel ophængning af dit sadel i bilen, huset, transporten og på foldhegnet eller hvor du ønsker. ”HITCH 3 – i - 1” kan du også nemt fæstne om din sadel på din cykel og ATV, når man hente hesten fra sommergræs.

 

Fleksibilitet +

Der er ubegrænsede muligheder for at finde ophængs plads, når " HITCH 3 - i - 1 " med sin patenterede løsning, og specielt designede kroge til at hænge din sadel omkring en pæl, i en ring eller i et gitter, endda også på cyklen og ATV ’en. Passer til de fleste sadler.

 

Beskyttelse +

 "HITCH 3 - i -1" beskytter din dyrebare hest sadlen mod snavs, fugt og ridser/skrammer, uanset hvor du har din sadel!
Sadlen hænger frit uden pres mod de følsomme sadelpuder.


Aldrig mere en løs sadel i bilen! Minimeret sikkerhedsrisiko og forhindrer også andet ligger i bagagerummet og gnider på sadlen . ”HITCH 3 - i-1 " hænger din sadel sikkert forankret i nakkestøtterne eller på gitteret bilen. Du sparer plads!

 

Design +

 " HITCH 3- i-1 " er et svensk patenteret og designet produkt. ”HITCH 3-i-1” giver en løsning i dejlig glansfuld stof, der er vandafvisende med blødt plysstof indeni. Broder hestens navn eller tryk holdets logo på, så bliver det personligt.

 

Vejledende udsalgspris: kr. 475,00

”HITCH 3-i-1” er sorte med enten: Pink, Golden eller Silver syninger og kroge at hænge op i.

Købes i din rideudstyrsforretning.