Hvem er Dressurstald Jemo

Dressurstald Jemo drives af Jette Nevermann og Morten Torup.
 
Dressurstald Jemo blev etableret i 1997 da vi købte en landejendom i Havdrup der ligger mellem Roskilde og Køge. På ejendommen er der plads til 16 heste/ponyer, hvor alle har vindue så de kan kigge ud og få frisk luft. Der er såvel sandfolde som græsfolde, og hestene kommer ud hver dag. Der er 20x40 ridehus med vor unikke Grey fiber bane (som vi selv forhandler), en 20x60 udendørs ridebane med en super god AWT bund som vi selv forhandler (tidligere kaldt Posner), skridtmaskine - 18 m i diameter, longeringsbane, opvarmet sadelrum med varmt og koldt vand, striglepladser, solarie til hesten, udendørs vaskeplads, ryttertoilet.


Udvikling af eliteryttere og -heste:
 

Ud over uddannelse af dressurheste til de allerhøjeste klasser og undervisning af ryttere på heste/ponyer, har vi lejlighedsvis også dressurheste til salg. Heste tages kun ind i dressuruddannelse i længere perioder. Dressurkurser afholdes lejlighedsvis.  

Derudover driver vi et mindre stutteri med avl af dressurheste.

 

Jette har uddannet et utal af heste til de allerhøjeste dressurklasser. Hun har i en lang årrække redet Stutteri Øxenholm 's hingste og rideheste. Derudover har hun været Overdommer i Dressur en årrække, ligesom hun har været gangartsdommer i såvel Dansk Varmblod og Dansk Rideforbund.

Jettes primære fokus i dag er uddannelse af dressurekvipager, med fokus på konkurrencesport. Gennem de seneste år har Dressurstald Jemo haft meget stor succes og næsten alle ekvipager, pony som stor hest, starter landsstævner samt internationalt. Jette er derudover landstræner for ponydressuren i Danmark.

Jette har stået bag et utal af danske mesterskaber for ponyer/heste, nordiske mesterskaber for ponyer/heste og har haft en lang række elever med ved europamesterskaber for såvel ponyer som heste. Jette rejser gerne med sine ryttere til stævner i såvel indland som udland, for at støtte og sikre så gode resultater det er muligt.

 

Jettes fokus er at grundridningen skal være i orden, samt at rytterne skal sidde korrekt på, og i harmoni, med ponyen/hesten. Gennem seriøst systematisk reelt arbejde, uddannes ponyen/hesten på en fair måde, uden overgreb. Jette er meget opmærksom på, at kun ved individuel vurdering af hver enkelt hest/pony og rytter kan man få den optimale udvikling af ekvipagen,  - herunder såvel rytterens som hestens motorik og mentale status.


Kunne du tænke dig at få undervisning evt. opstaldning af din hest, kontakt endelig Jette på +45 20 97 15 43.

Læs om mange af resultaterne på Rideklubben Ørsted Holmes hjemmeside:  http://www.123hjemmeside.dk/roh
 

Morten der selv har en fortid som dressurrytter og hingsteholder, er fodermester, sørger for foldene og ridebanerne er i orden. Endvidere står han for stedes avl af dressurheste, og har tidligere været kåringsdommer samt medlem af flere bestyrelser indenfor hesteverdenen og i rideklubber. Det er Morten der står for salget af vore produkter til rideudstyrsbutikkerne, samt er den du tager fat i hvis du skal have en ny ridebane, så kan han hjælpe dig med det.  

 

Carina, gårdens datter, er selv en særdeles succesfuld dressurrytter. Du kan læse mere om Carina på hendes hjemmeside www.carinanevermanntorup.dk


Det har altid været vort mål at behandle såvel ryttere som ponyer/heste på en ordentlig og sober måde.Det er vigtigt ud over at være seriøs om ridningen, også at kunne hygge sig sammen ved siden af ridningen😀. Derfor har vi også haft den fornøjelse, at de fleste af vore kunder har redet hos Jette i mange år. Vi har hjulpet dem både med at købe ponyer/heste, sælge dem igen og finde nye, så kvaliteten og den fremtidige mulige succes sikres.

Carina Nevermann Torup og Kastanienhof's Vitus med deres Bronzemedalje ved EM i Saumur i Frankrig 2006